tannlege oslo

Amabrush, verdens første helautomatiske tannbørste, ble offisielt lansert i det amerikanske markedet ved årets Chicago Midwinter tannmøte. Amabrush er en revolusjonerende håndfri tannbørste som samtidig børster alle tennene på bare ti sekunder. Bare trykk på en enkelt knapp, og den nyskapende Amabrush-teknologien fungerer for å effektivisere og effektivisere alle tenner og tannkjøtt, praktisk talt eliminere ekstra tid, og menneskelig feil ofte opplevd med tradisjonelle børstemetoder.

Amabrush ble først konseptualisert i 2015 av et team av ingeniører og helsepersonellvisjonære som hadde som mål å forenkle tannbørstningsrutinen. Skaperne tok Amabrush til Kickstarter i juli 2017 og ble fullt finansiert innen en time.

«Vi vet alle at vi må bore tennene våre. Enten vi hopper over børsting, ikke børsterer lenge nok, eller ikke børster riktig, gjør mange av oss ikke bare tennene våre så rene som de burde være. Amabrush tar sikte på å forandre alt det, «bemerket Amabrush grunnlegger og konsernsjef Marvin Musialek. «Først er folk alltid litt skeptiske til om Amabrush er for godt til å være sant, men bevis på effekt er tydelig avslørt i de pågående positive resultatene av vår konstante kliniske testing, samt konsekvent tilbakemelding mottatt fra helt forbløffende og fornøyde brukere.»

AmabrushMultiple rader av myke antibakterielle Amabrush børster er rettet i en 45 graders vinkel mot tannkjøttlinjen, simulerer den meget anbefalte basmetoden for børsting. Med en amplitude på 9.5G skaper Amabrush en rekke vibrasjoner som svinger med forskjellige resonansfrekvenser for å forsiktig, men effektivt rengjøre hver kvadrant i munnen. Subtile vibrasjoner oscillerer børstene, og effektivt fjerner plakk og bakterier på tennene og langs tannkjøttet. I motsetning til nylonbørster gni myke Amabrush-børster forsiktig mot skrapflater, noe som eliminerer fare for skade på tennene og tannkjøttet.

tannlege oslo

Amabrush består av tre komponenter:

Antimikrobielt munnstykke – Det eneste stikkontakten-alle munnstykkene er laget av et fleksibelt antibakterielt silikonmateriale som avviker 99% av bakterielle midler funnet mellom bustene. Strategisk arrangert myke 3D-børster er milde nok til å hindre emalje og tannkjøttskader, men likevel sterkt nok til å rengjøre begge tennene og tannkjøttet grundig. Innebygde mikrokanaler er laget for å transportere en ideell mengde spesialtilpasset Amabrush tannkrem. Amabrush-munnstykket rengjøres ved hjelp av tradisjonelle skyllingsmetoder som du ville med vanlige tannbørster.

Håndstykke – Amabrush håndstykket kobles magnetisk til munnstykket. Håndstykket fungerer som dispenser for Amabrush tannkrem kapsler, og huser også den eksklusive Amabrush tannbørsteknologien. Håndstykket leveres med en innebygd, lav-energi trådløs ladingmodul (Qi-standard), og er utstyrt med Bluetooth® samt en Amabrush App. Et fullt oppladet batteri varer i ca en måned.

Tannkrem kapsler – Amabrush tannkrem kapsler er ganske enkelt plassert i håndstykket og et innebygd mekanisk skum og gir automatisk den ideelle mengden tannkrem til munnstykket hver gang. FDA-godkjent tannkrem er spesielt formulert for systemet. Amabrush tannkrem er tilgjengelig i bleking, sensitiv og ekstra frisk. En enkelt tannkremkapsel varer i opptil en måned.
Amabrush er enkel å bruke:

Trinn 1 – Fest håndstykket til munnstykket

Trinn 2 – Sett munnstykket i munnen og bite ned

Trinn 3 – Trykk på knappen på håndstykket for å dispensere tannkremskummet

Trinn 4 – Vent ti sekunder

Trinn 5 – Spyt og skyll

«Selv om ti sekunder kanskje ikke høres så mye, må du huske på at hver tann faktisk blir rengjort for den varigheten,» bemerket Dr. Hady Haririan, Amabrush Advisor og tannlege. «Børsting med en tradisjonell tannbørste kan vare lenger, men du børster ikke alle tennene dine samtidig. Voksne har 32 tenner og hver tann har tre overflater. Hvis du børster i 120 sekunder, blir hver overflate børstet i bare 1,25 sekunder. Amabrush renser alle tennene dine i ti hele sekunder. Dette betyr at hver tannoverflate blir børstet åtte ganger lenger, mens den totale tannbørstetiden er tolv ganger raskere. »