tannlege oslo

KaVo Kerr presenterte utvidelsen av sin voksende portefølje av billedløsninger på årets Chicago Midwinter tannmøte med den nye DEXIS FS Ergo av KaVo. Bygget på den prisbelønte DEXIS PerfectSize ™ -sensoren og TrueComfort ™ -designet, er FS Ergo oppgitt som den nyeste innovasjonen for å redefinere pasientkomfort og skape en ny klasse digitale sensorer.

FS Ergo kombinerer etter hvert nyskapende design og dyktig konstruerte komponenter for å legge til rette og fleksibilitet til pasientens opplevelse. Sensoren sies å gi signifikante forbedringer i komfort for pasienter med lav toleranse for standard intraorale modaliteter, noe som muliggjør en mer behagelig sensorplassering som pasientene vil huske. En robust, holdbar enhet som opprettholder optimal bildeintegritet, FS Ergo-funksjoner:

Sensorhuset – motstandsdyktig mot biter, det nedsenkbare sensorhuset kan også tåle et bredt utvalg av desinfeksjonskemikalier.
Kabel-til-sensor-tilkobling – utstyrt med tilkobling som er vellykket under streng testing til slike krefter som å trekke, vri, spenne og bøye.
USB-kontakt – bygget for å motstå høyfrekvensinnsetting og trekksykluser, tilfører USB-tilkoblingen økt sensorens generelle holdbarhet.
Contoured Positioning System – laget av avanserte materialer, gjør posisjonssystemet det mulig for sensoren å gå ut og beskytte ledningens lang levetid mot slitasje.

tannlege oslo

Kavo Solo DoctorDEXIS FS Ergo av KaVo er utviklet for å bidra til å redusere retakes på grunn av pasientbevegelser forårsaket av ubehag, og dermed øke effektiviteten i praksis og skape en strømlinjeformet digital arbeidsflyt. Ved å kombinere den nyutviklede fleksible sensorteknologien med et mykt hus, kan FS Ergo «gi» etter hvert som røntgenstråler blir tatt. Selv det proprietære holderen er unikt designet for å imøtekomme sensorens fleksibilitet slik at den kan tilpasse seg pasienten, og dermed tilby den beste radiografiske opplevelsen mulig.

«DEXIS-produkter har alltid innpodet tillit til pasienter og utøvere, og FS Ergo av KaVo vil styrke sin tro,» sier Insiyah Ahmedi, senior markedsfører, KaVo Kerr Intraoral Imaging. «Den komplette linjen av DEXIS imaging produkter har kontinuerlig vist evnen til å innovere og spenne med digitale løsninger som konsekvent gir svært diagnostisk informasjon avgjørende for pasientomsorgen.»

Tannlege fagpersoner oppfordres til å oppleve hvordan FS Ergo kan fungere for dem ved å besøke KaVo på 2018 Chicago Midwinter tannmøte på Booth # 1500.